menu

Αρχική About me σκέψεις blogging παίζοντας με τις bloggers guest posts Οι ιστορίες μου

logo

οι μικρές μου στιγμές...τόσο μικρές...αλλά τόσο μεγάλες!!!

10 Μαΐ 2012

αγάπη είναι...

Αγάπη,μια μικρή λέξη,αλλά ένα τεράστιο συναίσθημα!Ενα συναίσθημα που όταν το νοιώσεις σε γεμίζει με οξυγόνο και όνειρα.Αγαπώ σημαίνει ζω,κλαίω,γελάω,δίνω χωρίς να περιμένω αντάλλαγμα.Δυο ψυχές ενώνονται σε μία.Ενα συναίσθημα που χρειάζεται πολύ προσπάθεια για να πετύχει και να κρατήσει...
Σε μια σχέση υπάρχουν δύο άτομα με διαφορετικό τρόπο ζωής,που προσπαθούν να χτίσουν μια γέφυρα για να συναντηθούν στη μέση της.Να περπατήσουν πιασμένοι χέρι χέρι στην δύσκολη ανηφόρα της ζωής.Και σ'αυτή την πορεία,γίνονται πολλά λάθη που πρέπει να αναγνωρίσεις για να μην τα ξανακάνεις.
Η αγάπη και ο έρωτας για μένα είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα.Ο έρωτας είναι πιο πολύ σωματικός,ενώ η αγάπη έχει να κάνει με την ψυχή και την προσωπικότητα του άλλου.Οταν φύγει ο έρωτας,μένει η αγάπη που μεγαλώνει μέρα με την μέρα.Αν όμως φύγει η αγάπη,τότε τίποτα δεν μπορεί να την αντικαταστήσει.
Σίγουρα τέλειος σύντροφος δεν υπάρχει.Υπάρχει όμως αυτός που θα σε κάνει να νοιώσεις ευτυχισμένος.Αυτός που θα είναι δίπλα σου στα καλά και στα άσχημα.Και αυτόν τον άνθρωπο δεν θα πρέπει να τον θεωρείς δεδομένο.Θα πρέπει καθημερινά να παλεύεις να τον ξανακερδίσεις δείχνοντάς του την αγάπη σου με πράξεις.
Με το πέρασμα των χρόνων μπορεί να νοιώσεις κάποια απογοήτευση,ότι κάτι δεν πάει καλά,ότι υπάρχει μια εγκατάλειψη.Αν όμως κάτσεις και σκεφτείς όλα όσα αυτός σου άνθρωπος σου πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια,όλες εκείνες τις στιγμές και τα δυνατά συναισθήματα που σε έκανε να νοιώσεις,τότε μάλλον θα αλλάξεις γνώμη.
Και όταν θα φτάσετε μαζί στο τέλος της ανηφόρας,θα ξέρεις ότι αγάπησες και αγαπήθηκες πραγματικά!
  Γιατί κάθε άνθρωπος αξίζει να αγαπηθεί...
      και κάθε άνθρωπος θα πρέπει να μπορεί να αγαπήσει... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας!