3 Σεπ 2012

ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

Η φετινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για μένα.Με πολλές αλλαγές και πολύ εκνευρισμό.Ζορίστηκα για να εντυμετωπίσω όσα μου συμβαίναν,αλλά ευτυχώς μέχρι στιγμης τα κατάφερα.Είχα τις φίλες μας κοντά μου να με στηρίζουν(ευτυχώς ήμουν τυχερή)
Εδώ και καιρό ήθελα να κάνω κάτι για μένα,να πάω ένα ταξίδι,να ηρεμήσω και να βάλω τις σκέψεις μου σε μια σειρά.Και μετά από κόπο τα καταφέρα.Έφυγα για 3ημερο σε μια αγαπημένη μου φίλη στην Αθήνα.
Από την πρώτη στιγμή με έκανε να αισθανθώ σαν να ήμουν στο σπίτι μου.Ευτυχώς,αυτή τη φορά ήμουν ήρεμη ψυχολογικά,οπότε η διάθεση μου ήταν στα πάνω της.Συζυτήσαμε πολύ,κυρίως για ταο πιο ευτυχισμένο κομμάτι της ζωής μας,τα παιδιά μας.
Είναι από τα άτομα που νοιώθω πως μαζί τους μπορώ να συζητήσω τα πάντα και αυτό κάνω.Αν και μας χωρίζουν χιλιόμετρα,εκείνη είναι πάντα εδώ να με ακούσει.Να μοιραστεί μαζί μου τη χαρά ή τη λύπη μου.Μου στάθηκε στη πιο δύσκολη φάση της ζωής μου και αυτό είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ.Και γι'αυτό το λόγο,θα ήθελα μέσα από το blog μου να απευθυνθυθώ σε εκείνη και να της πω ένα μεγάλο ευχαριστώ!
                    Στην αγαπημένη μου φίλη,Ειρήνη!
"Ειρήνη μου,ό,τι και να πω,θα είναι λίγο.Είσαι από τους ανθρώπους με "α" κεφαλαίο.Νοιώθω πολύ τυχερή που σε έχω φίλη.Σε γνωρίζω μόνο ένα χρόνο,αλλά νοιώθω πως σε ξέρω χρόνια.Μαζί σου μπορώ να μοιραστώ τα πάντα γνωρίζοντας πως θα με ακούσεις και θα μου πεις πραγματικά αυτό που σκέφτεσαι χωρίς υπεκφυγές.
Ήσουν εδώ για μένα όποτε χρειάστηκα κάποιον να μιλήσω.Ξέρεις πόσο δύσκολα πέρασα τον τελευταίο καιρό και πως οι συζητήσεις μαζί σου με βοηθούσαν να ηρεμήσω και να βάζω τις σκέψεις μου σε μια τάξη.Ακόμα κι όταν γινόσουν αυστηρή μαζί μου,ήξερα πως το έκανες επειδή ήθελες να είμαι ευτυχισμένη.
Θυμάμαι κάθε συζήτηση που κάναμε,ε'ιτε από το τηλέφωνο,είτε με τις ώρες στο fb προσπαθώντας να βρούμε μαζί μια λύση σε αυτά που με απασχολούσαν.Και πραγματικά με βοήθησες πολύ με όσα μου είπες.
Οι λίγες μέρες που περάσαμε μαζί όταν ήρθες στη Θεσσαλονίκη,αλλά και αυτές όταν ήρθα εγώ Αθήνα,νοιώθω πως μας έφεραν ακόμα πιο κοντά και δυνάμωσαν την φιλία μας.Μια φιλία που ελπίζω να κρατήσει για πάντα!
Κάποια στιγμή  μου είχες πει πως συγκινήσε που βλέπεις πως σε αυτή την ηλικία μπορείς ακόμα να κάνεις φίλους αδελφούς.Θυμάσαι τι σου απάντησα;Πως άνθρωποι σαν κι εσένα,μόνο φίλους αδελφούς θα μπορούσαν να έχουν!
Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο.Εσύ ξέρεις!Ένα μεγάλο ευχαριστώ που είσαι φίλη μου αληθινή!
Και όπως σου έχω πει,θα είμαι εδώ για σένα 24 ώρες το 24ωρο!!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας!