menu

Αρχική About me σκέψεις blogging παίζοντας με τις bloggers guest posts Οι ιστορίες μου

logo

οι μικρές μου στιγμές...τόσο μικρές...αλλά τόσο μεγάλες!!!

18 Αυγ 2013

Σας ευχαριστώ!

  Αν υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο είμαι περήφανη,πέρα από τις κόρες μου,είναι οι φιλίες που υπάρχουν στην ζωή μου.Φιλίες δυνατές,αληθινές,που δεν ζητάνε τίποτα κι όμως δίνουν πάρα πολλά!

  Φιλίες που δοκιμάστηκαν και τα κατάφεραν.Που έγιναν πιο δυνατές και συνεχίζουν να μεγαλώνουν!Που με γεμίζουν απλά επειδή υπάρχουν!

  Φιλίες που βρίσκονται χλμ μακρυά κι όμως είναι τόσο κοντά!Στα βάθη της καρδιάς μου,εκεί που λίγοι άνθρωποι έχουν καταφέρει να μπουν!

 Φίλες που ακούν,που συμβουλεύουν,που χαίρονται με την χαρά σου και στεναχωριούνται με την λύπη σου.Φίλες που ξενυχτάνε μαζί μου κάθε βράδυ ψάχνοντας μια λύση...

  Φίλες που αν δεν μιλήσω μαζί τους μια μέρα,αισθάνομαι πως κάτι μου λείπει.Που με γεμίζουν σαν άνθρωπο,που με βοηθούν να γίνω καλύτερη.

  Φίλες που ενώνουν την Αθήνα με την Θεσσαλονίκη και την άκρη του κόσμου!Δεν θα γράψω πολλά,άλλωστε έχω ξαναγράψει για τις φίλες μου.Ενα μεγάλο ευχαριστώ μόνο!Τίποτα άλλο.

  Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην αδελφή μου Ειρήνη,για όλα όσα μου έχει δώσει αυτά τα τρία χρόνια.Για την στήριξη και την υποστήριξη!

  Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην Δέσποινα,μια ψυχή από την άκρη του κόσμου που ήρθε για να μείνει.Βρήκε μια κενή θέση εκεί στην καρδιά μου και ρίζωσε βαθιά!

    Σας ευχαριστώ για την φιλία σας!Τίποτα λιγότερο,τίποτα παραπάνω!

2 σχόλια:

θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας!