menu

Αρχική About me σκέψεις blogging παίζοντας με τις bloggers guest posts Οι ιστορίες μου

logo

οι μικρές μου στιγμές...τόσο μικρές...αλλά τόσο μεγάλες!!!

10 Φεβ 2013

χρόνια σου πολλά κοριτσάκι μου!!!

Μέρες τώρα σκέφτομαι να γράψω για σένα.Είναι τόσα πολλά αυτά που θα μπορούσα να σου πω,που δεν θα έφταναν πολλές σελίδες να τα χωρέσουν.
Κοριτσάκι μου,έρωτα μου όπως σε αποκαλώ,έγινες κιόλας επτά χρονών!Μου φαίνεται σαν χτες που σε κράτησα για πρώτη φορά αγκαλιά. 11 Φεβουαρίου 2006,Στις 06:20 έρθες στον κόσμο.
Κι έγινες ένας σημαντικός σταθμός στη ζωή μου,όπως έγινε και η γέννηση της Κωνσταντίνας μας.
Πεισματάρα από την κοιλιά ακόμα,περίμενες να βγεις την τελευταία μέρα.Ετσι για να κάνεις εντύπωση.Καρδιά μου!Εντύπωση έκανες από την πρώτη στιγμή που έμαθα για την ύπαρξη σου.Σε περίμενα με μεγάλη αγωνία....
Ξημερώματα εντεκάτης φεβρουαρίου με πιάσαν οι πόνοι...φτάνουμε στην κλινική και με ετοιμάζουν...κι εσύ αποφασίζεις να μας τρομάξεις λίγο...αρχίζουν να πέφτουν οι σφυγμοί σου...οξυγόνο και εντολή να είναι έτοιμο το χειρουργείο...φοβήθηκα τόσο μα τόσο πολύ για σένα αγάπη μου...ευτυχώς όλα πήγαν καλά.
Πότε πέρασαν 7 χρόνια από εκείνη την μέρα?Πόσο γρήγορα κυλάει ο χρόνος βλέποντας τα παιδιά σου να μεγαλώνουν?Νομίζω πως δεν φτάνει μόνο μια ζωή για να τα χορτασεις,να ρουφήξεις το άρωμα τους,να γεμίσεις αναμνήσεις...

Είσαι ένα υπέροχο παιδί.Τα λόγια που μου λες,η αγάπη που μου δίνεις είναι μια τονωτική ένεση για μένα!Οταν μου λες "μανούλα σ'αγαπώ όσο τίποτα στον κόσμο" παγώνει ο χρόνος για εμένα.Κοιτάζω τα ματάκια σου,το χαμόγελο σου,σε βλέπω να κοιμάσαι και σκέφτομαι πόσο ευλογημένη είμαι που σε έχω,όπως ευλογημένη είμαι που έχω και την αδελφή σου!
Σκέφτομαι πως κάτι καλό έχω κάνει στην ζωή μου αφού ο Θεός σας έστειλε!
 Κάθε μέρα μαζί σου είναι διαφορετική μαζί σου!Ο τρόπος που σκέφτεσαι,με έχει καταπλήξει!Σε κοιτάζω και δακρύζω...μα είναι δάκρυα χαράς.Και μόνο χαρά μου δίνεις!Να θυμάσαι πως θα είμαι πάντα δίπλα σου,θα σε προσέχω,θα σε προστατεύω,θα σε στηρίζω,ό,τι κι αν κάνεις.Κι ακόμα και όταν θα "φύγω",πάλι δίπλα σου θα είμαι,φύλακας άγκελος σου.Και όποιος τολμήσει να σε πειράξει,θα έχει να κάνει μαζί μου!
Κοριτσάκι μου...μου έμαθες τόσα πολλά.Μου έμαθες να αγαπώ χωρίς να περιμένω αντάλλαγμα,με έκανες καλύτερο άνθρωπο.Με έμαθες να ονειρεύομαι!
Οσες φορές και να σου πω "σ'αγαπώ" δεν είναι αρκετές.Οσα λόγια και να σου πω,δεν φτάνουν να σου εξηγήσουν αυτό που νοιώθω για εσένα.Είσαι η μικρή μου γατούλα.Σου αρέσει να τρίβεις το μάγουλο σου πάνω στο δικό μου κι εγώ το απολαμβάνω.

"χρόνια πολλά μωρό μου για τα γενέθλειά σου και μην ξεχνάς πως μια ζωή θα είμαστε κοντά σου!"


χρόνια σου πολλά αγάπη μου!Να είσαι πάντα γερή και ευτυχισμένη!