menu

Αρχική About me σκέψεις blogging παίζοντας με τις bloggers guest posts Οι ιστορίες μου

logo

οι μικρές μου στιγμές...τόσο μικρές...αλλά τόσο μεγάλες!!!

3 Οκτ 2014

Καιρός να γνωριστούμε(ξανά...)

Αν και λίγο καθυστερημένα,ήρθε η σειρά μου να συμμετάσχω στο Link party της Μάρθας από το Γίναμε Γονείς και να συστηθώ!

Με λένε Βάσω Σταύρου,σε ένα μήνα θα κλείσω τα 27....εντάξει...τα 32...καλά καλέ...μην φωνάζετε...τα 37...Μένω στην Θεσσαλονίκη,την πιο όμορφη κατά την γνώμη μου πόλη!

Ενθουσιάζομαι εύκολα και πολλές φορές σπάω τα μούτρα μου όταν η αλήθεια αποκαλύπτεται...τελευταία όμως το έχω διορθώσει αυτό και είμαι πιο  επιφυλακτική με όλος και με όλα.Την πάτησα αρκετές φορές και το πήρα το μάθημά μου... 

Δεν μου αρέσει η υποκρισία.Θα σου πω στα ίσια αυτό που σκέφτομαι,ακόμα κι αν σε πληγώσω.Το προτιμώ όμως από το να το παίζω δηθεν απλά για να με συμπαθήσεις.Είμαι αληθινή και πολλές φορές κατηγορήθηκα για υποκρισία.Φαίνεται πως η ειλικρίνεια είναι κάτι που θεωρούν από σπάνιο ως απίθανο στις μέρες μας..

 Είμαι πολύ νευρικό άτομο.Αυτό ίσως είναι και το μεγαλύτερο ελάττωμά μου.Είμαι καλή,αλλά αν μου πατήσεις τον κάλλο,τότε τρέξε να κρυφτείς!Είναι σαν να ξυπνάει το τέρας που κρύβεται μέσα μου κι είναι έτοιμο να γκρεμίσει τα πάντα.Και πολλές φορές,πάνω στα νεύρα μου,λέω και κάνω πράγματα για τα οποία μετανοιώνω μετά.Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το αλλάξω και μάλιστα σύντομα... 

Είμαι πολύ καλή σαν φίλη. Οταν κάποιο άτομο κερδίσει την εμπιστοσύνη μου και την καρδιά μου,εγώ είμαι δίπλα του 24 ώρες το 24ωρο. Ετοιμη να το ακούσω,να του συμπαρασταθώ,να γελάσω μαζί του,ακόμα και να κλάψω αν χρειαστεί.Και μπορεί να έχω πολλούς φίλους με την γενική έννοια του όρου,αλλά οι πραγματικοί φίλοι είναι λίγοι και αυτοί ξέρουν πολύ καλά το πια είμαι και τι είμαι πρόθυμη να κάνω για αυτούς! 

Ακούω όλων των ειδών τη μουσική,με ιδιαίτερη αδυναμία στον Βασίλη.Από μικρή ακούω τα τραγούδια του και έχουν γίνει η συντροφιά μου κάθε μέρα.Και δεν εννοώ τον Καρρά,έτσι?Δεν μπορω να φανταστώ την ζωή μου χωρίς μουσική. 

Κάνω τα πάντα για την οικογένειά μου.Ιδίως για τα παιδιά μου.Τώρα θα μου πείτε ότι αυτό είναι αυτονόητο.Για κοιτάξτε γύρω σας όσα συμβαίνουν και μετά πείτε μου...η οικογένεια είναι πάνω από όλα για μένα.Αρκεί βέβαια να περνάς καλά μέσα σε αυτήν.Κι ακόμα κι αν έχεις προβλήματα,αν πραγματικά θέλεις,αγωνίζεσαι για αυτήν. 

Εχω δυο μεγάλες αδυναμίες.Τα δύο μικρά μου θαύματα,τα κοριτσάκια μου.Αυτές που μου δίνουν ζωή,δύναμη κι ελπίδα.Και η αγαπή μου για εκείνες μεγαλώνει κάθε μέρα όλο και περισσότερο.Και όπως αυτές γεμίζουν την ζωή μου με όμορφες στιγμές,έτσι κι εγώ είμαι δίπλα τους για να τις προστατεύω,αλλά κυρίως να τις αγαπώ!

 Είμαι πολύ πιστή.Σε όλους τους τομείς.Οικογένεια και φίλους.Μισώ την απιστία και την προδοσία.Αν αισθανθώ ότι δεν νοιώθω καλά με το άτομο που έχω απέναντί μου,πρώτα θα φύγω και ύστερα θα αρχίσω καινούρια σελίδα.Και έχω την απαίτηση να κάνει κι ο άλλος το ίδιο! 

Δούλευα για σχεδόν 18 χρόνια πωλήτρια.Αλλά φέτος έκανα την ανατροπή!Αλλαξα κλάδο εργασίας και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένη με αυτή την επιλογή μου!

Βέβαια, σαν άνθρωπος,κάνω λάθη,για τα οποία μετανοιώνω,ζητάω συγνώμη,αλλά πλέον δεν παρακαλάω κανέναν.Οποιος θέλει,ξέρει που θα με βρει.Οποιος πάλι δεν θέλει,δεν πειράζει...καλή καρδιά και να είναι ευτυχισμένος...

Αυτή η περίοδος είναι μια από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων!Εχω αλλάξει σαν άνθρωπος,προς το καλύτερο θεωρώ,και περνάω όσο μπορώ καλύτερα.

Με λίγα λόγια,αυτή είμαι,γυναίκα,μητέρα,σύζυγος,εργαζόμενη,blogger και χαίρομαι που κάθε μέρα έχω την ευκαιρία να γνωρίζω καινούριους ανθρώπους μέσα από εδώ!


22 σχόλια:

  1. Βασιλική μου πολύ γέλασα με την ηλικία!!!! χαχαχαχαχα!
    Πολύ σε συμπαθώ! δεν σε έχω γνωρίσει αλλά ο δυναμισνός που βγάζεις με τραβάει πάρα πολύ!!!

    Σε ευχαριστώ για την συμμετοχή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ αυτό με τα νεύρα!

    Χάρηκα για τη γνωριμία, Γιώργος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαίρω πολύ Βάσω αν και διαβάζω τις μικρές και μεγάλες σου στιγμές! Από το πάρτυ της Μάρθας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. περασα με αφορμη του link party. μου αρεσει που διαβασα για σενα και για τις υπόλοιπες blogger. θα ξαναπερασω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολύ ωραίο πόστ !!! σε γνωρίσαμε καλύτερα!!! να χαίρεσαι τα μωρα σου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα Βάσω Θεσσαλονικιά! Κι εγώ αγαπώ την όμορφη πόλη σου, έχω περάσει υπέροχες στιγμές! Βρήκα πολλά κοινά σημεία του χαρακτήρα σου με τον δικό μου, ειδικά αυτό με τα νεύρα...αχχχ την καλημέρα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χάρηκα που σε γνώρισα.
    Έρχομαι και εγώ από το πάρτυ της Μάρθας
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και γω χαρηκα που σε γνωρισα!!!!!!! Όσο για την ηλικια ειθσαι μικρουλα, αντεεε!
    Καλό μήνα, καληνύχτα :)
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Από το κείμενό σου καταλαβαίνω ότι είναι πολύ σημαντική για σένα η φιλία και οι ανθρώπινες σχέσεις! Και αυτό είναι το ουσιαστικό στη ζωή! Να σου ζήσουν τα κορίτσια σου και να περνάς υπέροχα!
    Μαμά πρωτάρα Βάσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αν και καθυστερημένα, πέρασα με αφορμη το λινκ πάρτυ του Γιναμε γονεις! χάρηκα πολυ που σε γνώρισα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλημερα Βασω! Για καποια στιγμη τρομαξα! νομισα ησουν μικροτερη απο μενα!!χιχιχιχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας!