menu

Αρχική About me σκέψεις blogging παίζοντας με τις bloggers guest posts Οι ιστορίες μου

logo

οι μικρές μου στιγμές...τόσο μικρές...αλλά τόσο μεγάλες!!!

11 Φεβ 2015

9 χρόνια στη ζωή μας!

Κοριτσάκι μου, η σημερινή μέρα σου ανήκει!Σαν σήμερα πριν από 9 χρόνια ήρθες στη ζωή μας και ολοκλήρωσες την ευτυχία μας!



Από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκες,μας έδειξες πόσο δυναμική είσαι.Κι εγώ νοιώθω τόσο χαρούμενη και τόσο ευλογημένη που είμαι μαμά σου!

Κοιτάζω τις φωτογραφίες σου και δεν μπορώ να πιστέψω,πως εκείνο το μικρό εύθραστρο πλασματάκι είναι το ίδιο παιδί που βλέπω σήμερα!Πόσο γρήγορα περνάνε τα χρόνια!





Είμαι πολύ περήφανη για σένα,όχι μόνο για όσα καταφέρνεις, αλλά για τις προσπάθειες που κάνεις.Σου υπόσχομαι πως θα είμαι πάντα δίπλα σου να σε προστατεύω και να σε στηρίζω.Ξέρω πως δεν θα συμφωνώ πάντα με τις επιλογές σου,αλλά δεν θα σταθώ εμπόδιο στα θέλω και στα όνειρά σου.Αντίθετα,θα είμαι εκεί να σε βοηθήσω να τα πραγματοποιήσεις!



Εύχομαι να είσαι γερή κι ευτυχισμένη,να πετύχεις σε ότι θελήσεις(για αυτό είμαι σίγουρη) και μεγαλώνοντας,να μπορείς να σκέφτεσαι το παρελθόν σου και να βλέπεις πόσο πολύ σε αγαπήσαμε...





Και όταν κάποια στιγμή φτιάξεις κι εσύ την δική σου οικογένεια,σου εύχομαι να αποκτήσεις μια κόρη μοναδική σαν εσένα!Αυτό το βίντεο είναι για εσένα μικρό μου θαυματάκι,μαζί με όλη μου την αγάπη!






Να σε χαιρόμαστε μικρό μου θαυματάκι!Να είσαι γερή κι ευτυχισμένη και εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σου να σε στηρίζουμε και να σε προστατεύουμε!

Σε αγαπάμε πολύ!





16 σχόλια:

  1. Τι όμορφο και συγκινητικό κείμενο...Σωστά τα λες.. Αυτή η πρώτη φωτογραφία της μικρής τι ωραία που είναι... Να την χαίρεσαι, πάντα γερή και δυνατή <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά και καλά στη μικρή σου Βάσω μου! έχει μεγαλώσει και έχει γίνει τόσο όμορφο πλασματάκι! να τις χαίρεσαι και τις δυο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να σας ζησει! να τη χαιρεστε! ευχομαι ολοψυχα καθε ευτυχια στη ζωη της! ειναι μια κουκλα! φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι μία κούκλα. Να την χαίρεσια κορίτσι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να την χαίρεσαι Βάσω μου!! Να είναι πάντα ευτυχισμένη και γερή!! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να το χαίρεσαι το μικράκι σου! Κουκλάκι σκέτο!!
    και τα δυο κουκλάκια είναι αλλά σήμερα είναι η μέρα της μικρής!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να τα εκατοστήσει η κορούλα Βάσω, να'ναι πάντα γερή και ευτυχισμένη! Είναι μια κούκλα! Να τις χαίρεσαι και τις δύο και να τις καμαρώνεις πάντα! φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!Να χαιρόμαστε όλες τα παιδάκια μας!

      Διαγραφή
  8. Να τη χαίρεσαι την κούκλα σου!

    Καλημέρα
    Ελένη
    https://myfortysomethingworld.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας!