menu

Αρχική About me σκέψεις blogging παίζοντας με τις bloggers guest posts Οι ιστορίες μου

logo

οι μικρές μου στιγμές...τόσο μικρές...αλλά τόσο μεγάλες!!!

31 Αυγ 2016

ένα ταξίδι αστραπή-νέες γνωριμίες!

Ένα καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του..ένα καλοκαίρι τόσο γεμάτο...ένα καλοκαίρι με πολλές δυνατές "μικρές στιγμές",από αυτές που σου δίνουν δύναμη για να προχωρήσεις τον χειμώνα...

Όταν πριν από 5 χρόνια ξεκίνησα να γράφω εδώ,δεν φανταζόμουν ποτέ πως θα γνώριζα τόσα πολλά και αξιόλογα άτομα μέσα από αυτό!Μπορεί ο χρόνος μου να είναι περιορισμένος,αλλά προσπαθώ να διαβάζω όσα περισσότερα blogs μπορώ κι ας μην καταφέρνω πάντα να αφήσω ένα σχόλιο!

Ήθελα πάντα να συναντήσω και από κοντά τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από την οθόνη του υπολογιστή...πρόσωπα που μιλούσα μαζί τους εδώ ή στο fb,αλλά δεν ζούσαμε στην ίδια πόλη...και ήμουν σίγουρη πως κάποια στιγμή θα γινόταν!

Πριν λίγο καιρό,βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη η Κατερίνα από το "μαμά για σπίτι" κι εγώ άρπαξα την ευκαιρία να την συναντήσω!Ήταν όπως την είχα στο μυαλό μου,απλή,ζεστή,χαμογελαστή!Και μπορεί να ήταν λίγη η ώρα που βρεθήκαμε,αλλά ήταν αρκετή για να νοιώσω πως την ξέρω χρόνια!

Και οι μέρες περνούσαν...κι εγώ ένοιωθα την ανάγκη να δραπετεύσω έστω και για λίγο,να πάω ένα ταξιδάκι μόνη μου,να αδειάσει λίγο το μυαλό μου..και τα κατάφερα!

Επόμενη στάση Αθήνα!Ένα μέρος που είχα πολλά άτομα που ήθελα να δω!Αλλά βλέπεις,ήταν ακόμα περίοδος διακοπών για τις περισσότερες,έτσι το ραντεβού ήταν "κλειστό"...

Συνάντησα επιτέλους την Μάχη από το "momma's day Life".Την Μάχη είχα καιρό που έλπιζα να την γνωρίσω από κοντά.Βλέπεις ήταν από τα πρώτα άτομα που σχολίασε στο blog μου,τότε που δειλά δειλά έκανα τα πρώτα μου βήματα!Και ήταν υπέροχα!Μαζί της φυσικά είχα την τύχη να δω και την ταλιμπανούλα και τον μαχαραγιό της,δυο κουκλάκια ζωγραφιστά!

Η έκπληξη ήταν η εμφάνιση της Κατερίνας από το Κυριακή στο σπίτι.Μια πολύ γλυκιά χαμογελαστή κοπέλα,που σε έκανε να νοιώθεις πολύ άνετα μιλώντας μαζί της!

Λίγο πριν από την αναχώρηση κατάφερα να συναντήσω και την Τζίνα από το Εικόνες και ψίθυροι.Μια συνάντηση έκπληξη,μια συνάντηση γεμάτη!Την θαύμαζα καιρό και τώρα που την γνώρισα και από κοντά την θαυμάζω ακόμα περισσότερο!

Δύστυχώς όμως δεν κατάφερα να συναντήσω άτομα δικά μου...άτομα που είναι σημαντικά για εμένα...και αυτό μου άφησε μια πίκρα από αυτό το ταξίδι...

Για την συνάντησή μου με την Ειρήνη από το το μικρό μου blog δεν θα σας γράψω κάτι...μας δένουν πολλά....και αν και κάποια στιγμή μας χώρισαν μικρά πράγματα,αναπληρώσαμε και διορθώσαμε τα λάθη του παρελθόντος...εμείς ξέρουμε πια...

Το ταξίδι αστραπή τέλειωσε και εγώ έμπαινα στο λεωφορείο για τον γυρισμό στη Θεσσαλονίκη(αν και λίγο έλειψε να βρεθώ στην Χαλκίδα,μιας και μπήκα σε λάθος λεωφορείο,αλλά ευτυχώς το κατάλαβα αμέσως).....γεμάτη εικόνες...όμορφες εικόνες...αλλά και με μια μικρή πίκρα....που ήμουν τόσο κοντά,αλλά δεν κατάφερα να την δω....

Μέχρι την επόμενη φορά λοιπόν....

11 σχόλια:

  1. Την επόμενη φορά θα οργανώσουμε ομαδική συνάντηση!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι την επόμενη φορά..το υποσχέθηκες και δημόσια τώρα οπότε δεσμεύτηκες! και υπόσχομαι ότι θα είναι ανευ τέκνων γιατί κουκλάκια ξεκουκλάκια ζωγραφιστά τα κυνηγούσα και δεν σας χόρτασα! Πολύ χάρηκα που βρεθήκαμε και σας γνώρισα, και εσένα και τα υπόλοιπα κορίτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεσμεύτηκα ε?ε τότε πρέπει να κρατήσω την υπόσχεσή μου!Θα τα ξαναπούμε σίγουρα!Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
  3. Βάσω μου και εγώ χάρηκα πολύ που σε γνώρισα! Βγάζεις μια απέραντη καλοσύνη! Θα χαρώ πολύ να τα ξαναπούμε! Πάντα να χαμογελάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπόν όλα καλά όλα ωραία και χαίρομαι που πέρασες σουπερ καλοκαιρι ΑΛΛΑ εγώ θα το δηλωσω! Περισσότερο από όλα... τον καφέ με τη Τζίνα ζήλεψα :P (Ελα πες μου μυστικό! Γκρινιάζει το ίδιο από κοντα??? :P :P :P ) Καλό μήνα Βάσω μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτά είναι τα όμορφα!!! κάτι συναντήσεις απόλαυση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας!