menu

Αρχική About me σκέψεις blogging παίζοντας με τις bloggers guest posts Οι ιστορίες μου

logo

οι μικρές μου στιγμές...τόσο μικρές...αλλά τόσο μεγάλες!!!

5 Σεπ 2016

guest post "Εικόνες και Ψίθυροι"!

Πάντα μου άρεσε να γράφω... τις σκέψεις μου,τις μικρές στιγμές μου,αλλά ποτέ δεν είχα σκεφτεί να το κάνω online.Κάποια στιγμή μου πρότεινε η Ειρήνη να φιλοξενήσει κάποια κείμενα μου στο blog της,κάτι σαν guest blog κι ας μην είχα ακόμα το δικό μου.

 Το έχω ξαναπεί πως όταν ξεκίνησα το blogging δεν περίμενα ποτέ πως θα γνωρίσω τόσα άτομα και πως με κάποια από αυτά θα ένιωθα σαν να τα ξέρω χρόνια κι ας μην τα είχα συναντήσει ποτέ.Έτσι λοιπόν σκέφτηκα πως θα μου άρεσε η ιδέα να μπορέσω κι εγώ να φιλοξενήσω κάποια blogs στις"μικρές μου στιγμές".Και νομίζω πως δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερο "ποδαρικό" από την Τζίνα και το Εικόνες και Ψίθυροι!



Την Τζίνα την διαβάζω εδώ και καιρό και την εκτιμώ .Η πρόσφατη συνάντησή μας με έκανε να την εκτιμήσω ακόμα πιο πολύ!Να λοιπόν το κείμενο που έγραψε και αφορά αυτή μου την ανάρτηση,το guest posting.

Πως τα guest posts χρησιμεύουν στο blog σου.

Αν μου έλεγες ένα χρόνο πριν να γράψω ένα post  για κάποιο άλλο blog σίγουρα θα αρνιόμουν.

Βλέπεις μέχρι πρόσφατα λειτουργούσα πολύ εγωιστικά  γύρω από αυτό το θέμα.

Γιατί να γράψω κάτι αλλού και όχι στο δικό μου blog, γιατί να χρησιμοποιήσω αλλού κάποια ιδέα γύρω από οτιδήποτε και να μην το κάνω για δικό μου όφελος;

Άσε που πολύ συχνά στερεύουμε από ιδέες για κάποια ανάρτηση κι εγώ θα χρησιμοποιήσω την οποιαδήποτε έμπνευση έρθει σαν μάνα εξ ουρανού κάπου  αλλού;

Αποκλείεται!

Και μετά ήρθε η συνεργασία μου με το www.edityourlifemag και τότε αναθεώρησα όσα μέχρι τότε πίστευα.

Γιατί είδα πως κάθε συνεργασία λειτουργεί απόλυτα θετικά για το προσωπικό μας blog.

Κάθε post που δημοσιεύεται από εσένα  σε άλλο φιλικό blog  είναι σίγουρο πως θα φέρει νέους αναγνώστες και στο δικό σου.

Ναι, είναι αλήθεια.

Έτσι τώρα πια οι απόψεις μου έχουν διαφοροποιηθεί.

Τώρα ξέρω πια καλά πόσο ωφέλιμα είναι τα guest posts και πόσο χρήσιμες είναι οι μεταξύ των blogger συνεργασίες.

Δυστυχώς όμως γνωρίζω επίσης καλά πως οι περισσότερες λειτουργούμε με την ίδια επιφυλακτικότητα που λειτουργούσα κι εγώ μέχρι πρόσφατα.

Οι συνεργασίες δεν ευδοκιμούν στον κόσμο των blogger.

Στην πλειοψηφία είμαστε «για την πάρτη μας» κι αν δεν το αλλάξουμε αυτό, αν δεν διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, αν δεν πάψουμε να σκεφτόμαστε κοντόφθαλμα τότε θα συνεχίσουμε για πολύ καιρό ακόμα να πορευόμαστε με τους λίγους ή τους περισσότερους αναγνώστες μας και μόνον αυτούς..

Φιλικά,

Τζίνα  (από το blog Εικόνες και Ψίθυροι)


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την Τζίνα και να ταξιδέψετε μέσα από τις υπέροχες φωτογραφίες της,απλά ακολουθήστε την στο blog της στην διεύθυνση http://www.eikoneskaipsithyroi.gr/ και σας υπόσχομαι πως δεν θα χάσετε!


Τζίνα μου,σε ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σου!Και ελπίζω κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε από κοντά!

6 σχόλια:

  1. Εγώ ευχαριστώ Bάσω για την ευκαιρία που μου έδωσες..
    Και κάτι ακόμα.. είσαι αληθινή και μόνο γι'αυτό δεν γίνεται να μην σε αγαπήσει κάποιος.. <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τζίνα to the point! Υπέροχο κείμενο, περιεκτικό και ουσιώδες. Μπράβκ Βάσω μου για την πρωτοβουλία. Σου έρχομαι σύντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας!