26 Σεπ 2011

Δυστυχώς τα κινητά τηλέφωνα έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι από τη ζωή μαςΈχουν γίνει η προέκταση του χεριού μας΄Ναι,δεν λέω μας χρειάζονται με τους ρυθμούς που ζούμε και τις ώρες που λείπουμε από το σπίτι μας και από τα παιδιά μας.Μας έχουν κάνει όμως να απομονονόμαστε από τους ανθρώπους και να επικοινωνούμε πλέον με μυνήματα και όχι προσωπικά.
    Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύονται δυστυχώς οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και έχουν γεμίσει τον τόπο με κεραίες τις περισσότερες φορές παράνομα!Κάτι τέτοιο ζούμε κι εμείς στην γειτονιά μου.Οι μεγάλες εταιρείες cosmote και wind έχουν τοποθετήσει παράνομα 4 κεραές κινητής τηλεφωνίας θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία πρώτα από όλα των παιδιών μας και μετά την δική μας!

  Δυστυχώς σε αυτό το κράτος τίποτα δεν λειτουργεί σωστά και παρόλο τις καταγγελίες και τις συνεχείς ενοχλήσεις από μέρους μας στις αρμόδιες υπηρεσίες οι κεραίες συνεχίζουν να λειτουργούν ανενόχλητες.Και μάλιστα έχουν το θράσος να φέρονται σαν όλα να είναι νόμιμα την στιγμή που επίσημα έγγραφα αποδεικνύουν το αντίθετο.
  Δεν είμαστε εναντίον της ανάπτυξης και τις τεχνολογίας,αλλά είμαστε εναντίον της ασυδοσίας των εταιρειών αυτών που έχουν ως σκόπο τους μόνο το κέρδος,χωρίς να λαμβάνουν υπόψιν τους τον παράγοντα ανθρώπινη ζωή!!!
   Εμείς παλεύουμε με όση δύναμη έχουμε για έναν αγώνα ώστε να πιέσουμε να εφαρμοστούν επιτέλους οι νόμοι που ο περίφημος Καλλικράτης έχει διαλύσει!
   Εδώ και σχεδόν 6 μήνες έχουμε χάσει τον ύπνο μας.Έχουμε αλλάξει της ζωές των παιδιών μας,περπατάμε με το κεφάλι ψηλά ψάχνοντας για ύποπτες καμινάδες...
   Ζούμε σε ένα κράτος που κυβερνά το χρήμα και οι εταιρείες έχουν άφθονο,οπότε κινούν τα νήματα όπως αυτές θέλουν...
   Αν τελικά δεν λειτουργήσουν οι νόμοι νομίζω πως θα τους πάρουμε στα χέρια μας...
                  Ελπίζω σε ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας!