menu

Αρχική About me σκέψεις blogging παίζοντας με τις bloggers guest posts Οι ιστορίες μου

logo

οι μικρές μου στιγμές...τόσο μικρές...αλλά τόσο μεγάλες!!!

16 Δεκ 2012

Ποση ευτυχία μπορεί να κρύβουν τα μάτια ενός παιδίου!!!Και πόση ευτυχία μπορεί να γεμίσει η καρδιά σου βλέποντας το να λάμπει από χαρά.Καπως έτσι ένιωσα κι εγώ προχτες.
Μπήκαμε το βράδυ στο σπίτι και η Στέλλα ανακάλυψε πως ο Άγιος Βασίλης είχε πάρει το γράμμα της από το χριστουγεννιάτικο δέντρο που το είχε αφήσει.Άρχισε να φωνάζει από χαρά!Στην συνέχεια την εβαλα να δει στον υπολογιστή το μηνυμα που της είχε στείλει ο Άγιος Βασίλης(α ρε fb,να'σαι καλά).Ε,λοιπόν,το τι έγινε δεν περιγράφεται...χοροπηδουσε σαν τρελλή και τραγουδούσε,φώναζε πως θα το πει σε όλους τους φίλους της!
και τότε ένοιωσα να παγώνει ο χρόνος.Προσπαθούσα να ρουφηξω κάθε δευτερόλεπτο της στιγμης.Ενοιωθα γεμάτη και ευλογημένη.Συνειδητοποίησα για αλλά μια φορά,ποσο τυχερή είμαι που έχω τα παιδιά μου στην ζωή μου!Με κάνουν να ξεχνω τα πάντα βλέποντας τα ευτυχισμένα.Γιατί με την ευτυχία τους νοιώθω πως παίρνω κι εγώ ένα μερίδιο.
Με γεμιζουν με συναισθήματα που ποτέ δεν γνωριζα πως υπήρχαν μέσα μου και που βγαίνουν καθημερινά στην επιφάνεια!
Υπάρχουν φυσικά στιγμές που θέλω να φωνάξω τον Ηρώδη,αλλά ποτέ δεν το εννοω και κυρίως ποτέ δεν μετανοιωνω που ήρθαν στην ζωή μου!Γιατί μαζί τους ξαναεωινα παιδί,γιατί μαζί τους ονειρευτικα,γιατί μαζί τους έγινα καλύτερος άνθρωπος!

1 σχόλιο:

  1. ετσι μπραβο! χαιρομαι να σε ακουω καλυτερα! τα παιδακια μας ειναι η ευλογια μας! και οταν σου ερχεται να εκραγεις -ακομα και με τα καμωματα της μεγαλης- παρε βαθια ανασα, μετρα μεχρι το δεκα και σκεψου ποσοι γονεις δεν θα εχουν την ευκαιρια να ''χαρουν'' τετοιες στιγμες ειτε γιατι τα παιδακια τους ειναι αρρωστα,ειτε γιατι επεσαν θυματα καποιων μανιακων....
    καλα να ναι τα παιδακια μας και ας μας ταλαιπωρουν, τετοια ταλαιπωρια την αντεχουμε, αρκει να τα εχουμε στη ζωη μας και να ναι καλα!!
    αυτο θελω να σκεφτεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας!