menu

Αρχική About me σκέψεις blogging παίζοντας με τις bloggers guest posts Οι ιστορίες μου

logo

οι μικρές μου στιγμές...τόσο μικρές...αλλά τόσο μεγάλες!!!

14 Απρ 2013

Αγαπημενη μου φιλη...

Αυτό το post,είναι αφιερωμένο σε μια φίλη μου,που πάνω από όλα είναι αδελφή...
 "Αγαπημένη μου φίλη,μπήκες στην ζωή μου ξαφνικά πριν από σχεδόν 3 χρονια κι έγινες ο πιο δικός μου άνθρωπος.Γνωριζομασταν τυπικά,αλλά σε μια δύσκολη φάση της ζωής μου,σου είπα τις σκέψεις και τους προβληματισμούς μου.Κι αυτό ίσως ήταν το πιο σωστό πράγμα που εκανα(φυσικά μετά τα παιδιά μου).Κι έτσι άρχισε μια μεγάλη και σπουδαία φιλία.
 Εχεις γίνει ανυποσπαστο κομμάτι της ζωής μου.Εισαι διπλα μου και με στηρίζεις,με ακους,με καταλαβαίνεις.Κι αν και η απόσταση είναι μεγάλη,τα συναισθήματα την μηδενίζουν (γαμωτο...μια από εμάς μένει σε λάθος πόλη...)
Είσαι πάντα έτοιμη να με ακούσεις,να με συμβουλεψεις.Και κυρίως να μου πεις αυτό που πραγματικα σκέφτεσαι.Και ξέρω πως το κανείς από αγάπη κι όχι κακόβουλα όπως κάποιοι πιστεύουν.Εγω ξέρω πως το μόνο που θελεις είναι να είμαι ευτυχισμένη.Το ιδιο άλλωστε θέλω κι εγώ για σένα.
Πριν 3 χρονια δεν πίστευα πως μπορεί να υπάρξει μια τοσο δυνατή φιλία ανάμεσα σε δυο άτομα.Εσυ όμως με διεψευσες.Πραγματικα υπαρχει και μεγαλώνει κάθε μέρα πιο πολύ.Νοιωθω πως μπορώ να σου πω τα πάντα.Οχι δηλαδή πως υπαρχει κάτι που δεν ξέρεις...
Οι ατελειωτες συζητήσεις που κάνουμε μέχρι τα ξημερωματα,οι ώρες που μιλάμε στο τηλεφωνο,είναι αυτές που με ηρεμοτν και που κάνουν την απόσταση να μην υπαρχει ανάμεσα μας.Εισαι πάντα εδω.Σε κουβαλάω στην καρδιά μου,σε φοράω στο σταυρουδακι που μου έκανες δωρο και που δεν βγάζω ποτέ.
 Νοιώθω πολύ τυχερή που υπάρχεις στη ζωή μου.Εισαι ένας υπέροχος άνθρωπος και ξέρεις ποσο χαίρομαι που είσαι φίλη μου.Εισαι η αδελφή που ποτέ δεν είχα.Το άτομο που μοιράζομαι τις χαρές και τις λύπες μου.Κι εσύ εισαι παντα εδω έτοιμη να απλώσεις το χέρι σου και να με βοηθήσεις να σηκωθώ οταν με βλέπεις να πέφτω.
 Σε 12 μέρες επιτελους θα σε ξαναδώ μετά από 8 μήνες.Και η χαρά μου είναι τοσο μεγάλη.Σου χρωστάω μια τεράστια αγκαλιά  για όλα εκείνα τα βραδιά που μου έδινες κουράγιο.Και πλησιάζει η ώρα που θα το κανω.Εχουμε να πούμε τόσα πολλά...
 Σε αγαπώ παρα πολύ φιλενάδα.Νοιωθω πιλυ τυχερή που υπάρχεις στην ζωή μου και το ξέρεις.Σε ευχαριστώ που είσαι αληθινή.Λιγες μέρες έμειναν ακομα.
    Σε περιμένω....

2 σχόλια:

θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας!