22 Νοε 2013

Η ευτυχία είναι μικρές στιγμές!

 Η ευτυχία είναι μικρές στιγμές!Στιγμές που σε κάνουν να ξεχνάς τα προβλήματα και τις ανησυχίες σου.Που σου θυμίζουν όλα εκείνα τα σημαντικά πράγματα στη ζωή σου!

 Η ίδια η ζωή,είναι ένα δώρο ευτυχίας κι εμείς αναλωνόμαστε στο να μιζεριάζουμε,να ασχολούμαστε με όλα εκείνα τα αρνητικά που φαντάζουν τεράστια στα μάτια μας....

 Χτες το βράδυ,εκεί που καθόμουν σκεφτική,ήρθε η Στέλλα και με αγκάλιασε με εκείνα τα μικρά χεράκια που σε ζεσταίνουν όσο τίποτα άλλο!Που σε κάνουν να ξεχνάς,να ονειρεύεσαι...Με κοίταξε με αυτά τα μεγάλα μάτια της και μου είπε "μαμάκα,σ'αγαπώ τόοοοσο πολύ."

Ναι,μια πρόταση που σε πάει στα ουράνια!που σε κάνει να πιστεύεις πως όντως,κάτι καλό έκανες για να σε ανταμοίψει ο Θεός με αυτά τα παιδιά!Μια πρόταση που μπορεί να μαζέψει τα κομμάτια σου και να τα ενώσει και πάλι από την αρχή!

Υπάρχουν χιλιάδες μικρές στιγμές ευτυχίας σαν κι αυτή μέσα στις 24 ώρες,στιγμές που θα πρέπει να τις ρουφάμε,να τις σφίγγουμε στα χέρια μας,να μην τις χάνουμε...

Να ζείτε την στιγμή!
Να ονειρεύεστε!
Να ελπίζετε!
Να αγαπάτε!
Να αισθάνεστε!

Η ευτυχία είναι δίπλα μας,αρκεί να ανοίξουμε τα μάτια μας,να απλώσουμε το χέρι και να την καλοσωρίσουμε!

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα! Τα παιδιά πάντα αφουγκράζονται τις ανησυχίες ή την στεναχώρια σας και σας τις παίρνουν με τον καλύτερο τρόπο! Γι'αυτό και για άλλα πολλά αξίζουν μόνο ευτυχισμένες στιγμές! Και όσον αφορά τους γονείς..ευλογημένοι να νιώθετε και να χαίρεστε την κάθε στιγμή! Όλα τα άλλα με χαμόγελο μόνο θα λυθούν!
    Καλό σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πόσο σωστό αυτό που είπες Κατερίνα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας!