menu

Αρχική About me σκέψεις blogging παίζοντας με τις bloggers guest posts Οι ιστορίες μου

logo

οι μικρές μου στιγμές...τόσο μικρές...αλλά τόσο μεγάλες!!!

11 Φεβ 2014

χρόνια σου πολλά μικρό μου θαυματάκι!

  Άλλος ένας χρόνος πέρασε που είσαι στη ζωή μας.Άλλος ένας χρόνος που μας γέμισες όμορφες αναμνήσεις!Σαν σήμερα σε αντίκρυσα για πρώτη φορά πριν από 8 χρόνια.Και αν και το είχα ξαναζήσει,ήταν σαν να ήταν η πρώτη φορά!




Μικρό μου θαυματάκι,εσύ και η αδελφή σου με κάνατε να βλέπω τον κόσμο πιο όμορφο!Γιατί εσείς τον ομορφαίνατε για εμένα!Ξέρεις πως μπορεί να μην είμαι η τέλεια μαμά,αλλά ξέρεις πως η αγάπη μου για εσένα είναι αστήρευτη και πως καθημερινά μεγαλώνει!



Θα μπορούσα να γράφω με τις ώρες για εσένα.Για το πόσο σπουδαίο παιδί είσαι,πόσο καλόψυχο,πόσο ευγενικό,πόσο φιλότιμο!Οταν έρχεσαι και με αγκαλιάζεις σφιχτά λέγοντάς μου "μανούλα,σ'αγαπώ όσο τίποτα στον κόσμο",εγώ νοιώθω η πιο ευτυχισμένη γυναίκα που υπάρχει!


Έγινες 8 χρονών πια,μεγάλωσες απότομα μου φαίνεται.Αλλά για μένα θα είσαι πάντα εκείνο το μικρό γατάκι που κράτησα στην αγκαλιά μου,ακόμα κι αν γίνεις 100 χρονών!



Πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να σε χαζεύει και να μην μπορεί να πιστέψει πως είναι αλήθεια αυτό που ζω...κι όμως!Είσαι εδώ και κάνεις την παρουσία σου αισθητή με κάθε τρόπο!Ευχαριστώ καθημερινά τον Θεό που σε χάρισε σε μένα!Γράφω και κλαίω...τα δάκρυα κυλάνε από τα μάτια μου,αλλά είναι δάκρυα χαράς,γιατί μόνο αυτό μου δίνεις!


μικρό μου θαυματάκι,να είσαι πάντα γερή κι ευτυχισμένη!Να έχεις πάντα στο πρόσωπο σου αυτό το υπέροχο χαμόγελο και τα μάτια σου να έχουν πάντα αυτή την σπίθα που φωτίζει τα πάντα!

Σε λατρεύω!


 

6 σχόλια:

  1. καλε τι πανέμορφο μωρό!! ε απο μικρή φαινόταν! να την χαίρεσαι Βάσω μου, να ναι πάντα γερή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να τη χαίρεσαι! Να φωτίζει πάντα τη ζωή σου και να γίνει μια γυναίκα υπερήφανη και ανεξάρτητη! Είναι ένα υπέροχο παιδάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χρονια πολλα Βασω μου! να τη χερεσαι! να ειναι καλοτυχη και ευτυχισμενη! να μου τη φιλησεις! φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες σας για τις ευχές σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να χαίρεσαι το όμορφο κοριτσάκι σου!!
    Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα με υγεία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να σου ζήσει... Πάντα υγεία. Μια ζωή γεμάτη χαμόγελα & επιτυχίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας!