menu

Αρχική About me σκέψεις blogging παίζοντας με τις bloggers guest posts Οι ιστορίες μου

logo

οι μικρές μου στιγμές...τόσο μικρές...αλλά τόσο μεγάλες!!!

16 Οκτ 2011

Είναι πολύ ωραίο να 'εχεις κάποιον λόγο να γυρίσεις σπίτι σου το βράδυ.Να ξέρεις ότι εκεί υπάρχουν άνθρωποι που σε σκέφτονται και σ'αγαπούν πραγματικά χωρίς να περιμένουν κάποιο αντάλλαγμα!
 Σκέφτομαι πως ήταν η ζωή μου πριν από χρόνια,τότε που ήμουν μόνη και έκανα ότι ήθελα όποτε ήθελα χωρίς να σκέφτομαι κανέναν.Ναι,περνούσα ωραία αλλά ένοιωθα ότι κάτι λείπει.Σήμερα νοιώθω ολοκληρωμένη.Εχω μια όμορφη οικογένεια και δυο παιδιά που λατρεύω!Κάθε μέρα μαζί τους ανακαλύπτω και κάτι καινούριο.Τα παιδιά μου συνεχώς μου διδάσκουν πράγματα.Και είναι οι καλύτεροι δάσκαλοι που είχα ποτέ!
 Με μαθαίνουν να αγαπώ,να ανακαλύπτω καινούρια πράγματα για μένα,να ξεπερνάω τις αντοχές μου,να νοιώθω αισθήματα που δεν γνώριζα την ύπαρξή τους!Με κάνουν να ελπίζω,να ονειρεύομαι!!!
 Χρωστάω πολλά πράγματα στα παιδιά μου και έχω πολλά όνειρα γι'αυτά.Κάθε μέρα παρακαλάω τον Θεό να τα προσέχει και να είναι γερά.Κάνω ότι μπορώ να είναι ευτυχισμένα και να μην τους λείπει τίποτα.Θα έδινα και τη ζωή μου γι'αυτά!
 Βέβαια πολλές φορές κάνω το λάθος που κάνουμε οι περισσότερες μανούλες.Παραμελώ τον άνθρωπο που χάρη σ'αυτόν έχω τις κορούλες μου.Κι αυτό δεν είναι σωστό γιατί αυτός ο άνθρωπος θα είναι(ελπίζω) δίπλα μου ως το τέλος γι'αυτό κι έχω κάτι να του πω:
  "Σ'ευχαριστώ για το ομορφότερο δώρο που μου έκανες και που είσαι δίπλα μου να ζούμε το θαύμα μαζί.Σ'αγαπώ!"

1 σχόλιο:

  1. Καλή επιτυχία! Μία ακόμα μαμά μπλόγκερ είναι μεγάλο γεγονός για όλους μας! Και καλό κουράγιο...

    Μαίρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας!