menu

Αρχική About me σκέψεις blogging παίζοντας με τις bloggers guest posts Οι ιστορίες μου

logo

οι μικρές μου στιγμές...τόσο μικρές...αλλά τόσο μεγάλες!!!

24 Νοε 2013

CforCrafts,Μια εξαιρετικά πρωτότυπη πλατφόρμα αγοράς και πώλησης Ελληνικών Χειροποίητων Δημιουργιών και όχι μόνο...

  Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις ανθρώπους να ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προωθήσουν την δημιουργία και κυρίως την Ελλάδα!

 Στον καιρό της έντονης κρίσης,δύο σπουδαίοι άνθρωποι,η Ειρήνη και ο Νίκος,είχαν μια σπουδαία ιδέα!«τι καλά που θα ήταν να υπήρχε κάποιος τρόπος να δικτυωθούν όλοι αυτοί οι άνθρωποι πιο οργανωμένα, να μπουν κάτω από μια «ομπρέλα» και να ταξιδέψουν μαζί τη δουλειά τους και στο εξωτερικό!».

  Έτσι,σιγά σιγά,άρχισαν να υλοποιούν αυτή την σκέψη και κατάφεραν αυτό που κανένας μέχρι τώρα δεν είχε καταφέρει!Την πρώτη παγκόσμια διαδικτυακή πλατφόρμα,ένα μέρος όπου εκεί,ο κάθε δημιουργός θα μπορεί να προωθεί την δουλειά του,χωρίς να χρειάζεται να διαθέτει το δικό του e-shop.

 Σήμερα λοιπόν,έχω την χαρά μέσα από το blog μου,να σας παρουσιάσω το 



μέσα από τα μάτια ενός από τους δημιουργούς του και αγαπημένης μου φίλης,Ειρήνης.

  Καλή επιτυχία Νίκο και Ειρήνη!Είμαι σίγουρη πως θα πάει ψηλά!


http://tomikromou.blogspot.gr/


3 σχόλια:

  1. Βάσω μου διάβασα πριν λιγο στης Ειρήνης τα νέα της και χάρηκα πάρα πολύ και συγχρόνως συγκινήθηκα. Θέλει μαγκιά και καρδιά να τολμήσεις τη σήμερον ημέρα. Και η Ειρήνη και ο Νίκος το έκαναν.
    Η ιδέα της είναι καταπληκτική και πραγματικά θα τη στηρίξω μέσα απο την καρδιά μου. Τέτοιες προσπάθειες θέλουν επιβράβευση και στήριξη από ολους μας.
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι είναι Δήμητρα.Είναι όντως πολύ σπουδαίο αυτό που κάνουν και εμείς όσο μπορούμε,θα είμαστε εκεί να τους στηρίζουμε!

      Διαγραφή

θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας!