menu

Αρχική About me σκέψεις blogging παίζοντας με τις bloggers guest posts Οι ιστορίες μου

logo

οι μικρές μου στιγμές...τόσο μικρές...αλλά τόσο μεγάλες!!!

9 Ιουλ 2015

ποια είμαι

Με λένε Βάσω Σταύρου,και είμαι 27....εντάξει.... 32...καλά καλέ...μην φωνάζετε...42...Μένω στην Θεσσαλονίκη,την πιο όμορφη κατά την γνώμη μου πόλη!

Ενθουσιάζομαι εύκολα και πολλές φορές σπάω τα μούτρα μου όταν η αλήθεια αποκαλύπτεται...τελευταία όμως το έχω διορθώσει αυτό και είμαι πιο  επιφυλακτική με όλους και με όλα.Την πάτησα αρκετές φορές και το πήρα το μάθημά μου...

Δεν μου αρέσει η υποκρισία.Θα σου πω στα ίσια αυτό που σκέφτομαι,ακόμα κι αν σε πληγώσω.Το προτιμώ όμως από το να το παίζω δήθεν απλά για να με συμπαθήσεις.Είμαι αληθινή και πολλές φορές κατηγορήθηκα για υποκρισία.Φαίνεται πως η ειλικρίνεια είναι κάτι που θεωρούν από σπάνιο ως απίθανο στις μέρες μας..

 Είμαι πολύ νευρικό άτομο.Αυτό ίσως είναι και το μεγαλύτερο ελάττωμά μου.Είμαι καλή,αλλά αν μου πατήσεις τον κάλο,τότε τρέξε να κρυφτείς!Είναι σαν να ξυπνάει το τέρας που κρύβεται μέσα μου κι είναι έτοιμο να γκρεμίσει τα πάντα.Και πολλές φορές,πάνω στα νεύρα μου,λέω και κάνω πράγματα για τα οποία μετανιώνω μετά.Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το αλλάξω και μάλιστα σύντομα...

Είμαι πολύ καλή σαν φίλη. Όταν κάποιο άτομο κερδίσει την εμπιστοσύνη μου και την καρδιά μου,εγώ είμαι δίπλα του 24 ώρες το 24ωρο. Έτοιμη να το ακούσω,να του συμπαρασταθώ,να γελάσω μαζί του,ακόμα και να κλάψω αν χρειαστεί.Και μπορεί να έχω πολλούς φίλους με την γενική έννοια του όρου,αλλά οι πραγματικοί φίλοι είναι λίγοι και αυτοί ξέρουν πολύ καλά το πια είμαι και τι είμαι πρόθυμη να κάνω για αυτούς!

Ακούω όλων των ειδών τη μουσική,με ιδιαίτερη αδυναμία στον Βασίλη.Από μικρή ακούω τα τραγούδια του και έχουν γίνει η συντροφιά μου κάθε μέρα.Και δεν εννοώ τον Καρρά,έτσι?Δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς μουσική.

Κάνω τα πάντα για την οικογένειά μου.Ιδίως για τα παιδιά μου.Τώρα θα μου πείτε ότι αυτό είναι αυτονόητο.Για κοιτάξτε γύρω σας όσα συμβαίνουν και μετά πείτε μου...η οικογένεια είναι πάνω από όλα για μένα.Αρκεί βέβαια να περνάς καλά μέσα σε αυτήν.Κι ακόμα κι αν έχεις προβλήματα,αν πραγματικά θέλεις,αγωνίζεσαι για αυτήν.
Έχω δυο μεγάλες αδυναμίες.Τα δύο μικρά μου θαύματα,τα κοριτσάκια μου.Αυτές που μου δίνουν ζωή,δύναμη κι ελπίδα.Και η αγάπη μου για εκείνες μεγαλώνει κάθε μέρα όλο και περισσότερο.Και όπως αυτές γεμίζουν την ζωή μου με όμορφες στιγμές,έτσι κι εγώ είμαι δίπλα τους για να τις προστατεύω,αλλά κυρίως να τις αγαπώ!

 Είμαι πολύ πιστή.Σε όλους τους τομείς.Οικογένεια και φίλους.Μισώ την απιστία και την προδοσία.Αν αισθανθώ ότι δεν νοιώθω καλά με το άτομο που έχω απέναντί μου,πρώτα θα φύγω και ύστερα θα αρχίσω καινούρια σελίδα.Και έχω την απαίτηση να κάνει κι ο άλλος το ίδιο!

Δούλευα για σχεδόν 18 χρόνια πωλήτρια.Εδώ κι ένα χρόνο έκανα την ανατροπή.Άλλαξα κλάδο εργασίας και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένη με αυτή την επιλογή μου!

Βέβαια, σαν άνθρωπος,κάνω λάθη,για τα οποία μετανιώνω,ζητάω συγνώμη,αλλά πλέον δεν παρακαλάω κανέναν.Όποιος θέλει,ξέρει που θα με βρει.Όποιος πάλι δεν θέλει,δεν πειράζει...καλή καρδιά και να είναι ευτυχισμένος...

Έχω αλλάξει σαν άνθρωπος,προς το καλύτερο θεωρώ,και προσπαθώ να περνάω όσο μπορώ καλύτερα.

Με λίγα λόγια,αυτή είμαι,γυναίκα,μητέρα,σύζυγος,εργαζόμενη,blogger και χαίρομαι που κάθε μέρα έχω την ευκαιρία να γνωρίζω καινούριους ανθρώπους μέσα από εδώ!

Οι "μικρές μου στιγμές" γεννήθηκαν μετά από προτροπή μιας παλιάς φίλης και την ευχαριστώ για αυτό!Γιατί μέσα εδώ μπορώ και γράφω για τις μικρές αλλά συγχρόνως τόσο μεγάλες στιγμές μου,τις σκέψεις μου,τους προβληματισμούς μου..

Αυτή λοιπόν είμαι εγώ,ένα κομμάτι από εμένα για όσους θα ήθελαν να με γνωρίσουν λιγάκι καλύτερα!

Καλώς ήρθατε στις ¨μικρές μου στιγμές"

12 σχόλια:

  1. Βάσω μου από τα πιο αυθεντικά και έντιμα "about me"!!
    Μοιάζουμε σε τόσα πολλά στον χαρακτήρα (λες να ευθύνονται οι δύο πλανήτες που έχω στο ζώδιό σου;;) και στην μουσική επιλογή!
    Επίσης να σου δώσω πολλά συγχαρητήρια που τόλμησες να αλλάξεις επαγγελματικό κλάδο μετά από 18 χρόνια.. Στην δική μας χώρα και σε τέτοιες εποχές είναι πολύ θαρραλέο, μπράβο σου!! Να είσαι καλά, να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Κατερινάκι μου!Τα καλύτερα εύχομαι και για σένα!

      Διαγραφή
  2. Βάσω μου καλώς σε βρήκα!! Σου εύχομαι πολλές, πολλές όμορφες μικρές στιγμές <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς την!!! Καλορίζικο και γεμάτο από ευτυχισμένες αναμνήσεις και μόνο!!!! Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποια 38 παιδί μου, εσύ βάζεις κάτω 18αρα!!!! Εμαααα!!! Είσαι πολύ ξεχωριστή ψυχουλα, σε έχω καταλάβει εγώ... Φιλιά πολλά κορίτσι τρελό, αντισυμβατικο και γλυκό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιαννα μου 39 πια....σε ευχαριστω πολυ για τα λογια σου.Φιλακια!

      Διαγραφή

θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας!